Nyomorékok, a retardáltság ideát van...

Hy, aki arra számított, hogy ez a blog rólam fog szólni annak csalódást kell, hogy okozzak ugyanis ez a blog a világ barmairól szól, nem pedig kifejezetten rólam, én a legtöbb történetnek csak külső megfigyelője vagyok vagy az az arc aki k*rvára felhúzza magát azon, hogy hogy lehet v.ki ekkora nyomorék ???

Friss topikok

Linkblog

V.k. és a vizes zsemle, azaz hardcore zsemle tolvajok az Auchan területén.

2008.12.17. 20:05 | 'G | Szólj hozzá!

Kezdjük hát az első storyval, még mai szal friss, meleg:

Egy v.k. szállt le előttem a buszról egyik spanja társaságában, a zebránál pirosat kaptunk és amíg vártunk a zöldre azt ecsetelte teljesen, felháborodva, habzó szájjal és vér vörös fejjel, hogy mien szemetek az Auchan alkalmazottai, hogy képesek kihívni rá a rendőröket mert ellopott két zsömlét melyek -saját bevallása szerint- megértek 100Ft-t (!) nem semmi zsömlék lehettek az biztos, azok nem egyszerű 11HUF-os vizes zsömlék az tuti....

Tényleg; valójában ilyenkor realizálódik bennem az, hogy micsoda szemét állatokat alkalmaznak az Auchanben, hogy képesek szóvá tenni [és TALÁN még a rendőrt is kihívni] akkor ha egy vevőt lopáson érnek. Bocsánat, nyugdíjast.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyomorekok.blog.hu/api/trackback/id/tr55828616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása